Lehman Sisters biedt verrassende inzichten over de economie van de toekomst en ondernemerschap anno nu. Als abonnee ontvang je ‘iedere maand’ een spiksplinternieuwe editie op je digitale deurmat. Een abonnement op Lehman Sisters geeft je toegang tot mijn economische brein, relevante boekbesprekingen en de leukste Random Picks uit internationale media als TIME, Rest of world, Financial Times en TechCrunch.  

Lehman Sisters biedt een spannend inkijkje én is de hedge van je leven. Ik zoek naar kansen en bevraag de status quo. Gaat dit blockchain-initiatief de wereld veranderen? Welke rol spelen schulden in de economie van de 21ste eeuw?

Als jonkie (geboren in ’99) heb ik een fris perspectief en open blik. Dat betekent niet dat ik geen kennis van zaken heb: ik beleg sinds mijn vijftiende, studeerde economie, rechten en fiscaal recht (bachelors afgerond) aan de Erasmus Universiteit en liep onder andere stage bij ING en Deloitte.

Enthousiast geworden over LS? Gebruik dan onderstaande button om te abonneren of klik op deze link (lehmansisters.substack.com). Volgen op Instagram kan hier.

Abonneer nu

Subscribe to Lehman Sisters

Nieuwsbrief over de economie van de toekomst en ondernemerschap anno nu